IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново на преден план: Ще имат ли четвърто бебе принц Уилям и Кейт Мидълтън?

25 януари 2022 18 00

Какво накара хората отново да помислят, че в кралското семейство ще има попълнение...

Снимка: БГНЕС

Мрежата отново активно обсъжда възможната бременност на Кейт Мидълтън. Наскоро тя посети общностната болница Clitheroe в Ланкашир със съпруга си принц Уилям. Там херцогинята на Кеймбридж се срещна с младоженци и изрази топли чувства към бебето им.

Кейт дори поиска да подържи бебето на ръце. След като кадри на херцогинята с малкото попаднаха в мрежата, феновете стигнаха до извода, че херцогинята иска отново да изпита радостта от майчинството.

Принц Уилям обаче даде да се разбере, че все още не е готов да има още едно дете. „Не давайте на жена ми повече идеи! Моля те, не я взимай със себе си“, пошегува се херцогът на Кеймбридж, когато съпругата му взе бебето на ръце.

Миналото лято феновете вече обсъждаха възможната бременност на Кейт. Самата тя многократно е заявявала желанието си да роди четвърто бебе.

Известно е, че принц Уилям тогава не е бил готов за ново попълнение в семейството. Двойката се съгласи, че е малко вероятно да станат родители отново. Сега феновете предполагат, че никога не са успели да постигнат консенсус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари