IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като истински Бонд: Даниел Крейг даде интервю с кървящо чело

26 януари 2022 18 00

Самият актьор не разбра, че има контузия, докато Хавиер Бардем не му каза

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Едно от най-интересните събития за киноманите преди наградите „Оскар“ е поредицата Actors on Actors на Variety. В нея двама актьори сядат един срещу друг и си правят взаимно интервю, разказвайки за най-любимите си роли, нещата, които няма да забравят от снимачната площадка и какво е бъдещето на развлекателната индустрия.

По време на епизодите има много смях, сълзи и разказване на спомени, но също така има и шокиращи моменти, които понякога стряскат зрителите у дома. Така се получи и преди няколко дни, когато взаимно интервю си направиха актьорите Даниел Крейг и Хавиер Бардем. Двамата не бяха лице в лице, а разговаряха по Zoom заради продължаващата пандемия и различните локации, на които се намират.

Крейг и Бардем са близки приятели, като дори участват заедно в „007 Координати: Скайфол“ от 2012 година. Тогава те играят съответно Джеймс Бонд и Раул Силва. Макар на екран да са кръвни врагове, в реалния живот актьорите се разбират чудесно и обсъдиха бъдещите си роли и какво предстои за киноиндустрията като цяло. В края на интервюто обаче Бардем забеляза нещо странно по челото на Крейг и реши да разбере какво се случва.

„Нека да ти задам един последен въпрос, приятелю. Какво ти се е случило?“, попита Бардем, сочейки към своето чело. По реакцията на Крейг разбираме, че той няма никаква представа за какво говори колегата му и дори първоначално си мисли, че прическата му се е развалила.

Оказва се обаче, че челото на Даниел е кървяло по време на цялото интервю без той дори да разбере. Причината за контузията е лек инцидент, случил се преди самия разговор с Бардем. След като Крейг отива да се огледа в огледалото, той обяснява, че се е ударил в светлинния ринг, който Variety са му изпратили за по-добро осветление у дома. „Малко преди началото на интервюто, той падна върху главата ми“, разкрива актьорът.

След като Бардем започва да се смее, Даниел увери зрителите, че контузията му не е животозастрашаваща и всичко е наред. Той се пошегува, че това е поредната трудност, която се появява пред него докато изпълнява професионалните си задължение от дома.

„Това се случва, когато играеш Джеймс Бонд в продължение на 17 години. Нищо чудно, че се контузвам винаги, когато снимам филм. Ако не се контузя по време на снимки, значи правя нещо грешно“, шегува се Крейг.

Докато снима „Спектър на утехата“, излязъл през 2008 година, Даниел къса хрущялния пръстен, или лабрум, на дясното си рамо докато прави въздушна каскада. По време на снимките на „Скайфол“ актьорът къса мускул и на двата прасеца. А процеса на правене на „Спектър“ Крейг наранява и лигамент на коляното си.

Може би именно заради това актьорът е решил да се оттегли малко от екшън киното и да се насочи към театъра. По-късно през годината се очаква той да се появи в „Макбет“ на Бродуей. Репетициите започват през февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари