IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даниел Крейг се сдоби със звезда на Алеята на славата

11 октомври 2021 09 00

„Никога не съм мислел, че ще го кажа, но е хубаво да те тъпчат в Холивуд"“ пошегува се актьорът

Снимка: БГНЕС

Даниел Крейг е благодарен, че най-накрая се нарежда сред безсмъртните звезди на Холивуд.

В сряда, 6 октомври, в Лос Анджелис 53-годишният актьор, който в последните няколко години влезе в ролята на Джеймс Бонд, изнесе кратка и хубава реч при откриването на негова звезда на Алеята на славата.

„Никога не съм мислел, че ще го кажа, но е чест да бъдеш тъпкан от всички в Холивуд“, пошегува се той пред публиката. Допълва, че е изключително щастлив да бъде сред всички тези легенди, които вече имат своя звезда. Крейг благодари на всички, че са го удостоили с такава привилегия и заяви, че ще помни този момент завинаги. Звездата на Даниел е поставена точно до тази на Роджър Мур, който е негов предшественик в поредицата за Джеймс Бонд.

Даниел Крейг

Снимка: БГНЕС

По време на интервюто си с Джими Кимъл Крейг заяви, че присъствието му на Алеята на славата е голяма работа за него. „Огромна чест е, като в същото време е малко странно и малко необикновено. Дойдох тук през 1990 година, когато бях едва на 21. И Алеята на славата беше първото място, което посетих“, казва актьорът. Когато Кимъл показва на Даниел, че звездата му е поставена пред магазин, той отвръща, че ще приеме всичко, което Холивуд му даде. „Това е като нашия Бъкингамски дворец“, пошегува се Крейг относно търговския обект.

„Идеята, че името ми ще бъде сред тези на многото актьори, които са ме вдъхновявали по време на целия ми живот, е немислимо и е нещо, за което дори и не съм мечтал. Това, което мога да кажа, че е огромна и невероятна привилегия за мен да бъда поканен да се присъединя към тази компания“, казва Даниел пред Variety.

Ана Мартинес, която е продуцент на Алеята на славата в Холивуд, заяви в официално съобщение, че Даниел Крейг е британска културна икона, както е и Джеймс Бонд, когото актьорът изиграва в пет филма. „Развълнувани сме да сложим неговата звезда до тази на още един известен мъж, който е изиграл Джеймс Бонд и това е Роджър Мур“, допълва още тя.

Даниел Крейг

Снимка: БГНЕС

Даниел Крейг влиза в ролята на Джеймс Бонд пет поредни пъти, започвайки пред 2006 година с „Казино Роял“. Следват „Спектър на утехата“ през 2008, „Скайфол“ през 2012 и Спектър през 2015 година. Последният му филм от поредицата е „Смъртта може да почака“, който вече направи своята премиера на 30 септември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари