IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз откри детска площадка

28 януари 2022 10 40

Синът на Елизабет II демонстрира публично нежни чувства към малките

Снимка: БГНЕС

Принц Чарлз е известен с любовта си към природата и е готов да сподели тази страст с всички. Наскоро той откри детска площадка в Dumfries House. Принцът с удоволствие правеше компания на децата в изучаването на новите атракции. Заедно те изследваха въжения мост, различни пързалки и тунели.

Основната украса на новия обект беше кулата, проектирана в образа на къща на дърво, в която принцовете Уилям и Хари обичали да играят в детството. И това се превърна в истинска почит на принц Чарлз към неговите възрастни синове, предава OK Magazine.

Писателят Бъни Гинес сподели трогателна история за кралската къща на дърво. Според него младият принц Уилям искал да се сдобие със собствено кътче. Най-големият син на Чарлз поиска къщата да бъде построена „колкото е възможно по-високо“.

„Имам също нужда от въжена стълба, която може да се повдига така, че никой да не може да стигне до мен“, добави принцът.

През 2015 г. сградата е реновирана, за да могат децата на Уилям – Джордж, Шарлот и Луи да играят там.

Източник, близък до кралското семейство, каза, че принц Чарлз и съпругата му Камила обичат внуците си: „Те просто обичат да бъдат баба и дядо. Чарлз е топъл и грижовен човек, но става още по-жив до малкия Джордж. Принцът на Уелс обаче е мил не само към близките си, но и към всички деца на Великобритания, на които даде още едно място за игра и опознаване на чудесата на природата, отбелязва изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари