IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл иска да е звезда: Подготвя ли собствено шоу?

27 януари 2022 10 40

Херцогинята на Съсекс не спира да търси бляскавия живот

Снимка: БГНЕС

Въпреки че се отказа от актьорството за да бъде с принц Хари, Меган Маркъл като че ли не спира да търси бляскавата страна на живота. Експертите са единодушни, че Меган Маркъл мечтае да получи световно признание. Херцогинята на Съсекс вече е подписала многомилионни сделки с Netflix и Spotify. Сега тя планира да се пробва като водеща и да стартира собствено токшоу.


„Меган и Хари планират да стартират собствено токшоу. Всичко изглежда като голям обрат от тяхната благотворителна и нестопанска дейност към чисто развлекателен бизнес. Това предполага, че те искат да спечелят много повече пари“, каза кралският експерт Анджела Левин.


Меган беше вдъхновена да създаде свое собствено шоу от скорошното си интервю с Елън Дедженеръс.

Според източника идеята за бъдещия проект е следната: „Тя иска да прави интервюта и след това да се забавлява, докато обсъжда важни теми. Това ще повиши нейната популярност и влияние в Холивуд“, каза източникът. Той също така отбеляза, че херцогинята има всички шансове да приложи този план.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари