IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще се разберат ли бившите влюбени Кание Уест и Ким Кардашян?

1 февруари 2022 14 40

Рапърът поставя ултиматум на Ким Кардашян за попечителство над децата

Снимка: БГНЕС

Кание Уест даде да се разбере, че няма да позволи личната драма на Ким Кардашян да повлияе на отношенията му с децата му. В момента бившите съпрузи се опитват да решат как да отгледат по-нататък децата си. Досега Ким и Кание не са успели да се споразумеят за това. Не толкова отдавна рапърът направи гръмко изявление в Интернет, че не му е позволено да стигне до рождения ден на дъщеря си и очевидно това не е единственото оплакване.

Освен това Кание беше явно недоволен, че разводът му с Ким беше използван като обект на шеги и пародии в Saturday Night Live.
Рапърът обаче призна, че е готов да спре тази ситуация, но уточни, че когато става дума за общуване с децата му, той ще бъде изключително сериозен.

„Можете да се шегувате с мен в медиите, можете да се подигравате с мен в SNL, можете да разпространявате слухове за личния ми живот. Но ще бъда честен – не смейте да правите това с децата ми“, каза Уест.

Въпреки отричанията от страна на Кардашян, Кание е уверен, че бившата му съпруга се опитва да му попречи да вижда синовете и дъщерите си. Според рапъра службата за сигурност на Ким го спряла на входа на училището, когато искал да вземе децата.

Връзката на тв звездата с Пийт Дейвидсън само налива масло в огъня на недоволството на Уест. „Чух, че новото ѝ гадже е в къщата, в която не мога да вляза“, каза Уест.

По-рано стана ясно, че рапърът съвсем не смята връзката на бившата му съпруга с Пийт Дейвидсън за сериозна, въпреки че индикациите на Ким са точно обратните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари