IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки развода и новите връзки, Кание Уест продължава да преследва Ким Кардашян

16 януари 2022 10 30

Рапърът и риалити звездата имат четири деца

Снимка: БГНЕС

Кание Уест очевидно не изоставя намерението си да си върне бившата съпруга и майка на четирите му деца Ким Кардашян. Въпреки че излиза с актрисата Джулия Фокс, продължава да тормози бившата съпруга.

За новата година Кание Уест отлетя за Маями, знаейки, че Пийт Дейвидсън има празнично шоу с Майли Сайръс, което означава, че Ким ще бъде там с него. Кардашян обаче остана с децата у дома в Калифорния. Тогава, според източници, 44-годишният рапър разбрал, че Ким и Пийт възнамеряват да прекарат новогодишните празници в Доминиканската република и той също се приготвил да ги последва. Но 41-годишната риалити звезда тайно смени дестинацията си и отлетя с гаджето си за Бахамите.

„Ким планираше да отиде в Маями с Пийт за новата година, но разбра, че Кание прави своето импровизирано шоу там. Страхотно е, че там той срещна новата си приятелка Джулия Фокс и свърши страхотна работа, парадирайки с нова връзка“ – цитира източник Paige Six.

В края на декември The Post съобщи, че след като Ким съди Кание за семейния им дом и го преписа на нейно име, Уест си купи едноетажна къща точно отсреща.

„Тя не беше много щастлива, когато той купи къща срещу нея в Хидън Хилс“, добави източникът.

Наблюдавайки действията на рапъра, медиите твърдят, че аферата му с Джулия Фокс е просто „трик, напук на Ким Кардашян“. Кание вече е „много наранен“ и иска да си отмъсти.

„Това е игра за отчаяно внимание. Той публично се бори за семейството си и в същото време контактува с всички тези момичета. Това е много странно“ – каза още човекът, близо до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари