IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново обвързан – коя е жената до Кание Уест?

7 януари 2022 17 40

Джулия Фокс се е снимала за Playboy през 2015 г.

БГНЕС

БГНЕС

Какво се случва с личния живот на Кание Уест? Малко преди Ким Кардашян да покани Пийт Дейвидсън у дома за Коледа, Кание твърдеше, че ще направи всичко възможно, за да си я върне и да бъде близо до децата си. Днес прави нещо съвсем друго – виждаме го под ръка с красива актриса. Провокиран от поведението на бившата си жена, той си смени мнението или поне се опитва да ѝ покаже, че е продължил напред.

Певецът сякаш нарочно бе заснет от папараците как излиза на среща с Джулия Фокс. От първото им публично виждане в Маями минаха няколко дни, през които те продължиха да се движат заедно, което е показателно, че не са просто приятели.

Междувременно Ким Кардашян и по-младото ѝ гадже заминаха за Бахамите – на първата романтична почивка. А медиите в САЩ писаха, че взимайки пример от риалити звездата, Кание си е наел личен фотограф, който да снима него и актрисата, с която излиза.

Източник на Page Six съобщи, че Кание и Джулия наистина имат връзка, а онова което ги обединява е разочарованието им от предишните половинки.

„Те са нещо като сродни души и е готино да са заедно“, разкрива той.

Коя е жената до Кание Уест?

Тя е родена на 2 февруари 1990 г. и е от италианско-американски произход. По професия е актриса, като добива по-голяма слава след участието си във филма Uncut Gems, където си партнира с Адам Сандлър.

След дебюта си през 2019 г., Фокс споделя, че няма трудности със запомнянето на репликите, просто най-важното, което си повтаря, влизайки в роля, е че трябва да освободи своето собствено аз.

„Това е изкуство. Или го имаш, или го нямаш, мисля“, казва тя пред Refinery29.

Работи какво ли не преди да влезе в киноиндустрията

Преди да се появи на големия екран, Фокс е била продавачка в магазин за обувки, дори е предлагала сладолед в джелатерия.

През 2020 г. тя признава пред списание Rolling Stone, че е работила за кратко в садомазо сайт за възрастни. Там трябвало да се облича в различни костюми и да забавлява клиентите.

Някои може би не знаят, че новото гадже на Кание Уест е на корицата на последния „гол“ брой на Playboy през 2015 г. След това Джулия издава две свои книги – за фотография, след което прави и изложба, в която представя свои картини, нарисувани със собствената ѝ кръв.

Има проблеми с наркотиците в миналото си

След като стана по-известна, Фокс даде няколко интервюта, в които разказа откровено за своята наркозависимост, която започнала още докато била тийнейджърка.

Пред The New Yorker актрисата призна, че взела първата си свръхдоза на 17-годишна възраст. След това злоупотребявала с хероин и хапчета, но вече е чиста.

„Това е някакво чудо, че съм добре, защото много от хората, с които съм израснала, не се справят толкова добре. Все още са на наркотици или в затвора. Много от тях загинаха“, разказва тя пред The Hollywood Reporter.

Актрисата има едно дете

Новата изгора на рапъра се омъжва за пилота Петър Артемиев. На 17 януари 2021 г. се ражда синът им Валентино. Няколко месеца след това двамата се развеждат.

Фокс споделя, че бащата на детето е алкохолик и не полага грижи за него, което я кара да продължи да го отглежда сама.

„Този човек ме остави с 5-месечно дете, куче и дом с неплатени сметки“, оплака се тя в Instagram през декември 2021 г.

По думите на актрисата, бившият ѝ мисли повече за купоните, отколкото за детето си, което е жалко.

Кание Уест,

БГНЕС

Предстои да разберем дали Кание Уест държи на новата си любов или е просто с нея, за да натрие носа на Ким Кардашян.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари