IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян – бясна на Кание Уест. Чака да се разведе с него по-скоро

17 декември 2021 10 50

„Той си мисли, че тя му принадлежи“, казва източник

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашян предприе драстични действия след едно от последните изяви на бившия ѝ съпруг Кание Уест. Риалити звездата възнамерява бързо да завърши бракоразводната процедура, за да се отърве веднъж завинаги от името на рапъра.

Съобщава се, че 41-годишната Кардашян е била бясна след поредните публични лудории на Уест. По време на представянето си на благотворителен концерт в Лос Анджелис, артистът умолява съпругата си да се върне и докато рапираше, призова Ким да „тича при него“ възможно най-скоро.

Няколко часа по-късно Кардашян подаде документи в съда с молба за предсрочно приключване на бракоразводната процедура. В изявлението си основателката на марката SKIMS поиска от съдията да разгледа отделно въпросите за попечителство над деца и разделяне на имуществото, тъй като това ще проточи развода за още няколко месеца. Звездата иска да се отърве от фамилията Уест в паспорта си възможно най-скоро, за да стане легално свободна.

„Ким е бясна. Тя помоли Кание да не говори за тях публично, но той продължава да го прави“ – каза източникът в ексклузивно интервю за The Sun.

Източникът добави, че публичните лудории на Кание са довели до намерението на Ким да се разведе незабавно: „Той мисли, че тя му принадлежи. Ким няма да понесе повече това. Разделиха се и няма връщане назад. Сега тя е много по-щастлива“ – продължи разказа си източникът.
Той също така отбеляза, че решението на Кардашян няма нищо общо с романа ѝ с американския комик Пийт Дейвидсън.

„Това няма нищо общо с Пийт, това е свързано с поведението на Кание и нейното желание да прекъсне връзката с него“ – обясни още източникът пред изданието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари