IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян заведе Пийт Дейвидсън на Бахамите

5 януари 2022 17 40

Риалити звездата спря да следва Майли Сайръс

Getty

Getty

Ким Кардашян остави за малко голямото си семейство, за да отиде на романтична почивка. А с нея е новото ѝ гадже Пийт Дейвидсън. Двамата са забелязани да напускат летището в Калифорния на 3 януари, хващайки частен самолет.

По данни на Hollywoodlife, риалити звездата и комикът са слезли от черен джип, за да се отправят към Бахамските острови, където са избрали да релаксират далеч от камерите.

Макар мнозина да смятаха, че Ким и Пийт ще посрещнат Нова година заедно, те бяха разделени. Тя бе в калифорния с децата си, докато той бе в Маями, като домакин на новогодишното шоу на NBC заедно с Майли Сайръс.

Оказва се, че Кардашян е планирала всичко така, че да може да се Усамоти с комика, с когото излиза от близо два месеца. Преди това тя го покани в дома си на семейното парти по случай Коледа, но така и не сподели снимки с него.

Ким ревнува от Майли Сайръс

Но не си мислете, че всичко е безоблачно в отношенията между риалити звездата и нейният по-млад приятел. В нощта на Нова година той бе в компанията на Майли Сайръс, която бе доста близка с него пред камерите. Дали заради сценария или не, но това не е убягнало от погледа на Ким, която реши да спре да следва певицата в Instagram.

Фен на изпълнителката разкрива пред Page Six, че Кардашян е харесала страницата на неговия идол на 10 декември. Няколко седмици по-късно името ѝ не фигурира в списъка на последователите.

Може би Майли умишлено е избрала да изпълни песента It should have been me и Ким се е ядосала от начина, по който се държи с нейния нов любим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари