IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян – на среща при майката на Пийт Дейвидсън

29 декември 2021 14 40

Връзката им се задълбочава все повече

Снимка: БГНЕС

Връзката на Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън става все по-сериозна. Според HollywoodLife, 41-годишната риалити звезда е прекарала „няколко часа“ през уикенда с майката на 28-годишното си гадже, Ейми, в Ню Йорк.

„Всичко мина добре“, каза източник, близък до двойката. Междувременно In Touch отбеляза, че комикът е запознал майка си с приятелката си преди две седмици. Според особено осведомен вътрешен човек, 52-годишната Ейми и 23-годишната сестра Кейси, „вече са поставили своя печат на одобрение“ върху връзката на Пийт с Ким.

Известно е, че стендъп комикът има много близки отношения със сестра си и майка си. Пит живее дълго с майка си и едва през април миналата година се нанесе в собствена къща.

Срещата на Ким с Ейми идва след съобщения, че семейство Кардашян се радва на новата връзка на Ким. Всички членове на голямото семейство са фенове на Дейвидсън, особено Крис Дженър е луда по него. Според E! News, Ким Кардашян дори поканила любимия си да празнуват Коледа заедно.

„Тя наистина е щастлива, че той е наоколо, а Крис е просто в страхопочитание от него. Цялото семейство са фенове на Пийт и биха искали да прекарат ваканция с него“, каза пред изданието източник от кръга на Кардашян.

Твърди се, че Ким, която подаде молба за законно освобождаване от брак с Кание Уест миналата седмица, планира новогодишна ваканция с Дейвидсън. Комикът ще бъде съводещ на празнично парти в Маями, а някои източници твърдят, че телевизионната личност планира да присъства.

„Ким и Пийт имат много планове за бъдещето, те се справят много добре. Тя дори обмисля да го подкрепи в Маями за новата година. Той я покани да отидат там заедно“ – каза вътрешен човек.

Съобщава се, че Кание Уест е поканен на коледното парти на семейство Кардашян. Източници казват, че е вероятно бившият съпруг на Ким и новото гадже на Ким да присъстват на събитието.

Най-малкото източници казват, че е вероятно бившият съпруг на Ким и новото гадже на Ким да присъстват на събитието.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари