IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън – опасно близо в хотел в Ню Йорк

22 декември 2021 17 40

Двамата прекарват все повече време заедно

БГНЕС

БГНЕС

Кой каза, че Ким Кардашян се е разделила с Пийт Дейвидсън? По всичко личи, че двойката на 2021 г. ще посрещне празниците в добро настроение на духа. Макар някои да смятаха, че комикът няма да издържи с доста по-голямата от него риалити звезда, той доказа обратното. И наскоро бе забелязан да напуска хотел в Ню Йорк, държейки я за ръка.

Според източник на Daily Mail, бившата жена на Кание Уест е прекарала нощта с по-младото си гадже. На сутринта двамата са напуснали хотела, съпроводени от нейната охрана.

Облечен спортно, Дейвидсън привлича вниманието на папараците със скъп ролекс на ръката си, който най-вероятно е получил като подарък от Ким. Пийт е бил лакиран – с червен цвят.

Преди Дейвидсън да остане да нощува в лъскавия хотел с Кардашян, той изкара уикенда отново с нея – този път в Стейтън Айлънд. А камерите ги уловиха на прожекция на новия филм „Домът на Гучи“. После пък двамата хапнаха в местен ресторант, където се снимаха със собственика.

41-годишната риалити звезда и 28-годишният комик са заедно от октомври тази година. Те се появиха публично за първи път за Хелоуин, който е в края на месеца, а малко след това започнаха да се държат за ръце навсякъде, където излизат.

Крис Дженър обожавала Пийт

По всичко личи, че младокът ще посрещне част от празниците в компанията на Ким, нейните деца и голямата ѝ рода от клана Кардашян/Дженър.

Според информация на E!News, дори Крис Дженър е пленена от чара на Дейвидсън и няма нищо против дъщеря ѝ да бъде с него и да го покани на празничната трапеза.

„Цялото семейство е фен на Пийт и би искало да прекара един празник с него“, разкрива източник на изданието.

Смята се, че майката на Ким е опознала по-добре по-младото ѝ гадже за първи път на неговия рожден ден. Самата тя е била домакин на партито му в Палм Спрингс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари