fallback

Доволен: Марк Уолбърг одобрява гаджето на дъщеря си Ела

31 January 2022 17:50

Дори честити първата годишнина на младите влюбени

БГНЕС

Марк Уолбърг определено одобрява гаджето на голямата си дъщеря Ела. Тази седмица 50-годишната холивудска звезда пожела на 18-годишната тийнейджърка и на нейния приятел Джеймс щастлива първа годишнина. Марк отправи пожеланието си в своя Instagram акаунт. „Честита 1-годишнина на Ела и Джеймс. Толкова се радвам за вас! Не мога да ви опиша колко съм горд. Обичам ви.“, е написал Уолбърг до снимка на усмихната двойка.

Уолбърг, който има още три деца – синовете Майкъл (15) и Брендън (13) и 11-годишната дъщеря Грейс Маргарет от съпругата си Рея Дърам, за втори път се възхищава на гаджето на голямата си дъщеря, като наскоро го нарече „страхотен млад мъж“.

По-рано този месец номинираният за „Оскар“ актьор сподели видео с Джеймс от фитнеса, по време на тяхна обща тренировка. „Ела е щастливо момиче, а аз съм щастлив баща!“, написа той до публикацията си в социалната мрежа.

„Преди тренирах, за да държа момчетата далеч от моите момичета, а сега тренирам с гаджето на дъщеря ми. Представете си това“, размишлява Уолбърг в клипа, докато с Джеймс носят еднакви оранжеви тениски.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Преди време мускулестият актьор беше споделял какво мисли за това, че някой ден малкото му момиченце ще порасне и ще си хване гадже. „Това е неизбежно – в един момент Ела ще започне да излиза по срещи. Но най-вече ще искам да знам с кого се мотае, какви са родителите му, всички тези неща“, каза Марк в интервю през 2017 г. А на въпрос дали потенциалното бъдещо гадже на дъщеря му „би се ужасило“ от него, актьорът призна: „Мисля, че да“.

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
Марк Уолбърг дъщеря си доволен одобрява влюбена двойка
1 коментара
fallback