IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг поглъщал по 11 хиляди калории на ден

21 юли 2021 10 50

Актьорът е трябвало да промени режима си заради роля

Снимка: Getty Images

Марк Уолбърг е известен с невероятната си физика и любовта към фитнеса и здравословното хранене. През годините той се превърна във вдъхновение за множество мъже по света, които следваха неговите режими за изграждане на мускулна маса и изгаряне на мазнините. Сега обаче никой не иска да бъде като Уолбърг, защото той не е това, което беше.

За филма си Stu, който се очаква да излезе тази година, актьорът е трябвало да промени изцяло режима си на хранене и да забрави за тренировките. Той е поглъщал по 11 хиляди калории на ден и вече от пресата и мускулите му няма и помен. Уолбърг сподели снимка в социалните мрежи, на която сравнява формата си преди и след започването на снимачния процес и меко казано бяхме изплашени.

Промяната на Марк предизвика хиляди въпроси в социалните мрежи и сега е време да им се отговори. Актьорът участва в предаването на Джими Фалън, където беше показана разликата, постигната за три седмици. Уолбърг обаче казва, че всичко е било забавно само за около час, след което нещата се променили. „За съжаление, в продължение на две седмици трябваше да поглъщам по 7000 калории на ден, а в следващите две седмици това число се повиши на 11 000“, признава звездата. Допълва, че напълняването е било доста по-трудно от което и да е било отслабване, защото е трябвало да се тъпче с храна дори и когато не е бил гладен.

„Дори когато вече бях достатъчно сит, трябваше да легна да си почина, след което ставах и изяждах още нещо. Ядях на всеки три часа. Никак не ми беше забавно“. Уолбърг първоначално разкри плановете си за напълняване на 8 април по време на гостуването си при Джими Кимъл. Тогава той каза на водещия, че започва да яде много бургери, за да натрупа необходимото тегло. Разкри и че „много умен“ професионалист работи с него, за да му помогне с трансформацията.

„Искат от мен да направя промяната по най-здравословния начин. Аз им казах, че съм бил на толкова строг режим през последните години, че ми се иска да изям всичко, което видя“, казва актьорът. Започнал е да посещава пекарни, ресторанти за бързи храни, да яде палачинки и всичко вредно, от което досега е стоял настрана.

По време на участието си при Джими Фалън, Уолбърг заяви, че отслабването и напълняването за роли е станало по-трудно с напредването на възрастта, защото метаболизмът се забавя. Все пак той е успял да постигне необходимата форма, но големият въпрос е как отново ще се сдобие с преса и мускули, както и колко време ще му отнеме този процес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари