IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур като Селин Дион в ново видео

28 януари 2022 17 50

Актрисата следва тенденция в TikTok

БГНЕС

БГНЕС

След раждането на сина си, Манди Мур се завърна ударно в киното, работейки за новия сезон на „This is Us“. Подобно на много свои колеги, тя споделя любопитни моменти от снимачната площадка на сериала в социалните мрежи. И наскоро зарадва феновете, споделяйки забавно видео. В него тя следва една от тенденциите в TikTok.

В платформата над 80 000 души правят липсинг на популярната песен на Селин Дион It’s All Coming Back to Me Now. Предизвикателството е да бъдат по-експресивни и драматични по време на записа на фона на музиката. Същото изпълни и актрисата, която ползва декора от сериала, както компания в начинанието ѝ правят Стърлинг Браун и Джон Хуертас.

В клипа, споделен от Мур, тя е в образа на Ребека Пърсън, като нейните любими мъже от известната продукция ѝ помагат „да се раздаде“ максимално, докато пее. И това бива оценено подобаващо от техните фенове.

Макар Манди да пуска клипа на шега, може да се каже, че емблематичната песен на Селин Дион е доста близка до случващото се в сериала. Баладата за разбитото сърце напомня за отношенията между Ребека и Джак.

Актьорският състав на This is Us следва вайръл тенденция в TikTok за пореден път. Преди близо две години Стърлинг Браун пресъздаде популярен танц заедно със своята племенница от екрана.

Отделно, по-голямата част от каста показа своите танцувални умения на няколко пъти, забавайки се с TikTok в почивките.

@sterlingkbrown That’s a production wrap on season 4!! #thisisus #foryou #outwest @jon_huertas @susankelechiwatson @chrissymetz @justinhartley ♬ OUT WEST (feat. Young Thug) - JACKBOYS & Travis Scott
Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари