IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Манди Мур пътува с баща си на последния му полет

9 декември 2021 10 40

Капитанът се пенсионира от американските авиолинии

БГНЕС

БГНЕС

Колко е хубаво баща ти да е пилот! Освен че отсъства от дома за по-дълго време, той носи безброй страхотни подаръци от местата, на които е бил по работа. Освен това, винаги когато поискаш, може да летиш заедно с него в кабината. Това знае много добре Манди Мур – актрисата, чийто баща е капитан от американските авиолинии. Наскоро тя го поздрави, отбелязвайки, че току-що се е пенсионирал.

Звездата сподели галерия от самолета, който нейният татко управлявал за последен път. Разбира се, тя присъствала на полета, за да им остане мил спомен.

Мур посочва, че баща ѝ – Дон Мур, може да се оттегли след 42 години стаж във въздуха.

„Това е краят на една ера за нашето семейство“, написа актрисата. На един от кадрите тя е уловила специалната торта, поръчана за последния полет. Тя е с надписите „Легендата се оттегли“ и „Ще ни липсваш“.

„... Той навърши задължителната пенсионна възраст (65) и се сбогува с професията, за която винаги е твърдял, че чувствал повече като хоби. Да си прекарал 2/3 от живота си на една работа; да си отгледал 3 деца и изкарвал прехраната си, правейки нещо толкова отдаден, е абсолютен подарък“, написа още Манди, посочвайки, че татко ѝ трябва да се гордее с това, което оставя зад гърба си.

По думите на актрисата, сега тя няма търпение той да започне своята нова глава от живота, в която ще се посвети на нейния син – неговото сладко внуче Гъс.

По-рано тази година, по случай Деня на бащата, който се отбелязва в САщ през юни, Мур сподели непоказвани снимки със своя родител. Тогава тя сподели, че има истински късмет с татко като него.

Когато актрисата е на 23, нейната майка изневерява на баща ѝ, след което последва развод.

„Обичам и подкрепям майка си и братята си с цялото си сърце“, казва преди време Мур, която има двама братя, които са с различна сексуална ориентация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари