IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона отново демонстрира имплантите в задните си части

1 февруари 2022 10 50

Звездата направи поредната си провокативна фотосесия

БГНЕС

БГНЕС

Мадона демонстрира пищните си задни части за пореден път и отново предизвика слуховете, че има импланти в дупето си. Звездата напоследък редовно парадира със своята секси фигура в пикантни публикации в Instagram акаунта си, без да се притеснява от възрастта си. Този път 63-годишната поп икона е споделила множество нови снимки, като акцентът е сложен върху закръглените ѝ задни части.

Мадона позира на открито, като новата фотосесия е направена предимно през нощта. Невъздържаната певица е сложила филтър на някои от кадрите, така че да изглеждат сякаш са заснети преди много години.

На няколко от снимките Мадона прикрива оскъдното си облекло с дълго черно палто, на което е изписано „God Save The Queen“ с дебели златни букви на гърба. На друг кадър Мадона лежи на капака на кола, докато вдига черните си ботуши с платформа във въздуха.

За първи път Мадона беше заподозряна от феновете си, че си е уголемила дупето с пластична операция на 31 декември 2018 година. Тогава тя имаше изпълнение на живо, където се представи заедно със сина си Дейвид Банда в известния гей бар „Stonewall Inn“ в Ню Йорк в навечерието на Нова година.

Именно тогава почитателите на звездата забелязаха, че задните ѝ части са видимо по-големи и закръглени и започнаха дебат в социалните мрежи. Дни по-късно Мадона отговори на критиките в своя профил в Instagram с думите „Отчаяно не търся одобрението от никого.“

Тя добави: „И имам всички права върху тялото си като всеки друг!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари