IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Мадона превзе ски пистата със стил

6 януари 2022 08 30

Певицата посрещна Нова година в снежен курорт

Getty

Getty

Пазете се, тя идва! При това е на ски и няма спирачка! Това бихме казали за една любима поп изпълнителка, която избра да посрещне новата 2022 г. в зимен курорт. И освен че вдигна наздравици със семейство и приятели, се качи на пистата, за да покара. При това го направи със стил, който много от последователите ѝ биха копирали.

63-годишната Мадона показа, че не е забравила как се карат ски. Тя първо публикува видео, в което виждаме двете ѝ близначки със своя учител, а по-късно качи и кадри, за да разкрие на феновете, че също се е забавлявала на пистата.

Разбира се, за да поддържа вниманието на своите последователи, звездата си направи специална фотосесия с черната си ски екипировка, в гардероба, малко преди да излезе навън и да хване щеките в ръце.

Според информация на Daily mail, певицата и нейните деца са били на почивка в снежна Швейцария, където са направени и снимките ѝ, споделени в социалните мрежи. На част от кадрите тя позира под ръка със сина си Роко и демонстрира своя ски екип, част от който е шареното ѝ яке на Louis Vuitton. На главата си тя носи пухкава черна ушанка. А през рамото си е с миничантичка за мобилния.

Британската медия пише, че Мадона е била домакин на парти за посрещането на 2022 г. – в специално наето от нея шато. Там е била и дъщеря ѝ Лурдес, която е избрала прилепнала полупрозрачна рокля.

В свой видеоклип изпълнителката, която подготвя нова музика, сподели как е празнувала.

„Вечно ще съм благодарна за любовта и подкрепата на моето семейство и приятели и невероятния екип от хора около мен, които се грижат и ме напътстват. Никога не забравяйте, че семейството ви е ваш приятел... Никога не забравяйте, че без тях вие сте нищо... Но най-вече... и по-важното... Никога не се съмнявайте в себе си“, гласи посланието на Мадона, която споделя още, че е оцеляла и през тази тежка пандемична година и благодари на Бог за помощта.

Мадона показа, че е вдигнала наздравица за Нова година с блестяща пуловерна рокля в сив цвят. Тя е с огромна цепка, шал яка и се връзва в стил „прегърни ме“ отстрани. Вместо нова прическа, тя е избрала да си сложи нещо като плетен шлем, прилепващ плътно по главата и брадичката ѝ.

Преди партито за Нова година, певицата бе забелязана в увеселителния парк Winter Wonderland в Лондон. Там заедно с гаджето си се качи на някои по-екстремни атракциони.

На папарашките снимки се вижда, че поп иконата не се вълнува кой знае колко от това, че ще полети във въздуха или по-скоро се притеснява леко и се опитва да прикрие емоцията. Междувременно 27-годишният Ахламалик Уилямс я държи здраво за ръка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари