IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – Мадона показва как да носим корсет

23 декември 2021 14 30

Певицата отново е в студиото, но да видим...

БГНЕС

БГНЕС

Кралицата на попа отново е в студиото! И този път не за да си направи нова татуировка, а за да твори! Това чакаха дълго време феновете на Мадона и ето, че вместо коледен подарък, тя им поднася новината, че ще издаде нова музика. Най-вероятното ѝ завръщане на сцената ще бъде през 2022 г., но да не бързаме, защото през цялата пандемия тя обещава да пусне парче, но това така и не се случи.

Певицата показа галерия, в която я виждаме зад микрофона, с листове текст в ръка, с което загатна, че предстои нещо хубаво. При това го направи със стил – съчетавайки риза и корсет.

„Толкова се радвам да се върна отново в студиото, за да правя пак музика“, сподели Мадона и показа колегите, които ѝ помагат в начинанието.

Рокля тип риза + корсет – тя може да си го позволи

На някои кадри се вижда, че изпълнителката е облечена с тънка рокля тип риза. Тя е на марката Burberry, със синьо-бяло каре и връзки отстрани. Върху нея Мадона е поставила мрежест корсет, който поддържа нейния бюст.

Май е излишно да казваме, че част от аутфита на звездата са мрежести чорапи и черни кубинки.

Мадона позира и в гръб, за да видим как стои корсетът върху роклята ѝ.

„Дядо Коледа ми носи точно това, което искам! Нова музика от Мадона!“, написа фен на певицата, радвайки се, че скоро тя може да издаде някоя песен. Други пък уточниха, че докато бе изолирана у дома, звездата на няколко пъти обещаваше това, но така и не изпълни нищо.

Е, надяваме се съвсем скоро да разберем какво ново готви поп иконата в студиото!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари