IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Кейти Холмс със задължителното яке за сезона

31 януари 2021 18 00

То е на вафлички и е изключително комфортно

БГНЕС

Зима е и всеки от нас трябва да има по едно дебело яке, което да носи при по-ниски температури, сняг и вятър, каквито има сега навън. За тези случаи стават и по-дългите и дебели палта – вълнени или пухени (естествена или изкуствена кожа), които топлят доста. Но ако си работите от вкъщи и нямате толкова чести излизания, най-добре е да разчитате на някой спортен модел.

Тази зима капитонираните якета са истински хит. Те се предлагат в най-различни цветове и дължини, задоволявайки вкуса и на най-претенциозните дами. Именно едно такова трябва задължително да имаме в гардероба си – черно, покриващо кръста или стигащо до колената. То може да е тип пъфър (по-обемно) или малко по-тънко, но с пух, с който ще сте защитени от лошото време.

Разхождайки се с гаджето из улиците на Ню Йорк, усмихнатата Кейти Холмс ни показва какво е нейното яке „на вафлички“, както всички го наричат за по-лесно. Черно, леко разкроено, на марката Mango, то може да се носи както в студа, така и в по-топли дни.

Според много модни експерти, ватираните модели на квадратчета и ромбоиди са доста актуални и ще продължат да се носят и през пролетта.

Актрисата е заложила на модел, струващ 100 паунда, който съчетава с изчистените си дънки и черни кожени половинки. Трябва да отбележим, че освен с тях, той може да се носи и с елегантен панталон и ботуши на висок ток.

Освен капитонираните зимни якета в черно, които са класика, по магазините ще откриете такива в различните нюанси на бежово, зелено, сиво. Те са една идея по-широки и не прилепват плътно по тялото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари