IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Невероятно: Бившият на Марая Кери чака осмо дете

1 февруари 2022 10 40

А само преди няколко месеца Ник Кенън загуби 5-месечния си син Дзен

БГНЕС

БГНЕС

Ник Кенън изненада всички жълти медии в САЩ като се превърна в домакин на парти за разкриване на пола на бебето на бременния модел Бре Тиези в Малибу, Калифорния. От този факт стана ясно, че именно Ник е баща на бъдещото бебе на 30-годишната красавица. По-любопитното в случая е, че това ще е осмото дете на 41-годишния радио и телевизионен водещ.

Изглежда, че бившият съпруг на Марая Кери продължава да увеличава количеството си от наследници, въпреки че едва наскоро, през декември 2021 г., загуби едно от децата си, а именно седмото.

От партито пък стана ясно, че Тиези е бременна с момченце. Въпросната красавица наскоро финализира развода си със звездата от НФЛ – куотърбека Джони Манзиел. Макар че това дете ще е осмо за Ник, то ще е първо за Бре, която няма деца от краткия си, 3-годишен брак със спортиста.

В сайта Page Six се появиха и папарашки снимки от въпросното парти, които идват няколко месеца след като Кенън разкри, че е решил да живее в безбрачие, следвайки съвета на своя терапевт. Освен двете си деца от поп дивата Марая, Кенън успя да посрещне още четири деца от три различни жени за по-малко от година, като осмото му дете ще е от пета жена.

Кенън споделя 10-годишните близнаци Монро и Марокан заедно с Кери, освен това има 4-годишен син Голдън и едногодишна дъщеря Пауърфул Куин от бившата си половинка Британи Бел. Той също така приветства 6-месечните близнаци Сион Миксолидиан и Зилиън с диджейката Аби Де Ла Роза през юни 2021 г.

Трагично загиналият му от рак, 5-месечен син Дзен пък беше от връзката му с красавицата Алиса Скот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари