IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Кенън стана баща за седми път

6 юли 2021 09 00

Гаджето му роди син, дни, след като бившата му го дари с близнаци

Снимка: BGNES

Многодетните татковци не са изключение в Холивуд, но Ник Кенън (40) определено е напът да сложи рекорд като мъжът с най-много деца родени в рамките на една календарна година. На 23 юни актьорът стана татко за седми път, след като младото му гадже Алиса Скот го дари с момченце. Самата тя се похвали в мрежата със снимка на бебето и издаде, че то ще се казва Зен.

Ник определено ще купува доста памперси, тъй като дни преди раждането на сина му бившата му изгора Аби Де Ла Роса го дари с близнаци. Те се появиха на 14 юни и отново са момчета – Зион и Зилион.

Шест месеца преди това – през декември 2020 – по-предишната му половинка Британи Бел му роди момиченце, което кръстиха Пауърфул Куин (Powerful Queen). Двамата имат и син Голдън, който е на 3 годинки.

Най-големите деца на Ник – 10-годишните близнаци Монро и Марокан – са от брака му с Марая Кери.

Самият Кенън ни най-малко не се притеснява от големия ръст на наследниците му, точно обратното. През 2017 в интервю пред Хауърд Стърн, звездата разкри, че не вярва в предпазните средства и няма против да прави безразборен секс и да има още деца, след като беше диагностициран с лупус през 2012 и хоспитализиран през 2016.

„Вероятно ще умра по-рано от другите хора, така че нека се ч*каме цяла нощ! Защо да слагам кондоми? Може утре да не съм тук“, каза тогава звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари