IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън за враждата с Линдзи Лоън: Не сме в гимназията!

2 февруари 2022 10 40

Двете май са заровили томахавките

БГНЕС

БГНЕС

По всичко личи, че враждата между Парис Хилтън и Линдзи Лоън отдавна е забравена и оставена в миналото. След като поздрави актрисата за годежа, певицата и известна бизнес дама показа, че вече не таи лоши чувства към своята приятелка, която бе поставила в графа „бивши“. Гостувайки в шоуто на Анди Коен, тя потвърди това официално.

„Току-що се омъжих. Тя току-що се сгоди. Ние не сме в гимназията. Мисля, че беше много незряло и сега всичко е наред“, каза звездата от Paris in Love за отношенията между двете.

По думите на Хилтън, и двете с Линдзи са пораснали и няма смисъл да се държат като ученички.

Новата г-жа Риъм, която е още под въздействието на емоциите от сватбата и медения месец, пояснява, че веднага звъннала на Лоън, за да я поздрави за годежа. Именно нейният жест „разчупил леда“ между тях.

„Това беше без лоши вибрации!“, допълни Парис.

Много от почитателите на Бритни Спиърс неведнъж са споделяли нейна обща снимка с Парис Хилтън и Линдзи Лоън. На нея трите са заедно с автомобил. След като певицата успя да сложи край на попечителството от страна на баща ѝ, феновете не скриха задоволството си, че нещата при другите две също вървят много добре. Случайно или не, при всички се случва нещо хубаво.

„Омъжих се, Бритни най-накрая получи свободата си и се сгоди, а Линдзи също току-що се сгоди...“, заключи наследничката на семейство Хилтън.

Иначе, Парис дълго време се сърдеше на Лоън, защото твърдеше, че е излизала с нейния бивш годеник – магнатът Ставрос Ниархос. Но днес, на прага на своето ново семейство, този факт вече не я притеснява. Именно това разкри самата тя и в един от епизодите на своя подкаст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари