IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годежният пръстен на Линдзи Лоън – по тенденция от есен 2021

1 декември 2021 08 30

Подобни получиха Парис Хилтън и Бритни Спиърс

БГНЕС

БГНЕС

Поредният годеж за 2021 година вече е факт – този на Линдзи Лоън. Актрисата каза „ДА“ на Бадер Шамас и се похвали с красив пръстен, който е по една от тенденциите за есен 2021. Ако се върнем назад във времето, ще видим, че подобни получиха Парис Хилтън и Бритни Спиърс.

„Моята любов. Моят живот. Моето семейство. Моето бъдеще“, написа бъдещата булка. И макар снимките ѝ да не са от най-подходящите за обявяване на годеж, в тях си личи силната връзка между нея и финансиста, с когото се запознава в Дубай.

6 карата на ръката

Според Апекша Котари, главен оперативен директор на Rare Carat, камъкът, който ще носи Лоън на ръката си, е приблизително шест карата. По думите му, той би го оценил на 250 000 долара, но тъй като на снимките не се вижда в достатъчно близък план, има няколко предположения.

Може да се каже, че тънката, инкрустирана с диаманти лента от пръстена на актрисата, се превърна в предпочитан избор на мъжете, предлагащи брак тази есен. Той съчетава две привидно противоположни, но еднакво популярни тенденции в булчинските бижута.

Джени Лукър, президентът на Platinum Guild International USA, посочва пред The list, че годежният пръстен на звездата е с платинена лента, която най-често се съчетава с диамантите.

Според Лорейн Уест, по пръстена може да има и комбинация от бяло злато и платина. „Класическото жълто злато подчертава всеки тон на кожата и внася смело, но класическо усещане на всеки годежен пръстен“, казва тя пред TZR.

Освен пръстени с 6-каратови диаманти, има и по-скромни варианти, например с 3. Те могат да бъдат с инкрустирани малки диаманти, но и с по-изчистени ленти, струващи много по-малко, отбелязват бижутери.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари