IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горчиво: Бритни Спиърс и Сам Асгари са сгодени

13 септември 2021 14 50

Вижте годежния пръстен на изпълнителката

Снимка: Getty Images

Честито на Бритни Спиърс и Сам Асгари!

На 12 септември изпълнителката съобщи, че е сгодена за дългогодишния си приятел, публикувайки видео, на което показва 4-каратовия си диамантен пръстен. „Не мога да повярвам“, гласеше описанието, а Бритни и Сам получиха множество поздравления от приятели и фенове. Асгари също обяви щастливата новина, споделяйки близък кадър на пръстена, който е проектиран от известно бижутерийско студио в Ню Йорк.

Малко по-късно компанията сподели малко повече детайли за бижуто, оказа се, че то е правено специално за Бритни. Сам е прекарал няколко месеца в търсене на перфектния пръстен, като е наблюдавал отблизо процеса на правене. Дизайнерът е Роман Малаев и е избран лично от Асгари, който е почувствал близка връзка с него. „Всеки един дизайнер, с когото говорих, имаше чудесни идеи за пръстен, но просто си паснахме с Роман. Той беше еднакво развълнуван за събитие като мен. Затова го избрах“, споделя Сам в официално съобщение.

Фитнес треньорът се влюбва в 4-каратов кръгъл диамантен камък, към който е добавил няколко детайла. Според марката, той е създал нотка на елегантност, включвайки малки диаманти и кристали към пръстена. Това, което е направило бижуто още по-специално, било гравирането на думата „лъвица“, както Асгари нарича Бритни. Пръстенът вече носи името на изпълнителката.

Разбира се, бижуто заслужавало и перфектното предложение и Сам направил точно това. „Той беше планирал всичко. Предложи на Бритни в дома ѝ, а тя беше много развълнувана. Чакаше този момент от дълго време и мечтата ѝ най-накрая се сбъдна. Празнуват вкъщи и се наслаждават на този специален ден само двамата“, казва източник пред E!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Сам и Бритни се запознават преди пет години на снимачната площадка на видеото към песента Slumber Party. Няколко месеца по-късно те прекарват и първата си Коледа заедно, потвърждавайки слуховете за връзка. През март 2017 година Асгари и Спиърс се появяват на модно дефиле в Лос Анджелис, подкрепяйки сестрата на фитнес инструктора.

През годините връзката между двамата се запазва, а само преди няколко дни Бритни публично благодари на приятеля си, че е до нея през цялата драма с баща ѝ. „Не само, че този сладур беше до мен през най-трудните години от живота ми, но се оказва, че е и много добър готвач“, написа тя в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

В началото на септември източник сподели, че двамата влюбени са готови за годеж и това винаги е било в техните планове. „Това е посоката, в която връзката им върви от години. Темата се е обсъждала няколко пъти и въпросът е не „дали“, а „кога“, допълва запознатият.

Е, оказва се, че „кога“ вече е тук и Бритни и Сам вече са сгодени. Кога ще има сватба, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари