IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс – щастлива и може би скоро свободна

12 септември 2021 21 00

Ще се измъкне ли певицата от попечителството на баща си Джейми

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс най-сетне ликува. Певицата ще получи това, за което се бори дълго време. Бащата на звездата се съгласи да се откаже от попечителството. Официално и неотменимо.

Източници, близки до Бритни, споделят пред TMZ, че тя е „много щастлива“. Джейми Спиърс подаде молба в съда за прекратяване на настойничеството без допълнително изследване на психологическото състояние на дъщеря му. Бритни беше твърда в решението си да отстрани баща си от управлението на нейните активи още през юни, когато даде показания в съда.

Попзвездата смята тази стъпка за „пълната победа“ над баща си и вярва, че общественият натиск е оказал значително влияние върху Джейми, както и блестящата работа, извършена от нейния адвокат Матю Розенгарт. Според запознати обаче отношението на Бритни към баща ѝ не се е променило. Тя все още му се сърди.

Бритни Спиърс иска въпросът за спирането на настойничеството да бъде в центъра на вниманието на следващото заседание на 29 септември. Както бе съобщено по-рано, целта на предстоящото съдебно заседание е да се обсъди бъдещето на Джеймс Спиърс като настойник. Звездата иска той да си тръгне, а Джейми вече потвърди, че ще се оттегли.
Бритни все още не е подала документи за отказ от настойничество. Розенгарт казва, че това е процес от две стъпки, първата стъпка е певицата да се отърве от попечителството на Джейми.

Адвокатът на Спиърс не уточни кога документите вече могат да бъдат подадени, но сега, когато Спиърс -старши направи своя ход, Бритни планира да повдигне въпроса точно по време на изслушването.

По-рано Джеймс Спиърс отказа да се откаже от задълженията си като настойник на дъщеря си поради факта, че Бритни според него се нуждае от настойничество поради психическото си състояние.

Сега бащата Спиърс обявява прекратяването на правомощията му като настойник без психологически преглед. Според източници от обкръжението на Джейми той е сигурен, че съдията няма да се съгласи с това, а Бритни все пак ще трябва да премине през изпита.

Също така бащата поиска условие да се откаже от настойничеството и според него то струва 2 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари