IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разследват Бритни Спиърс за удар над служител

25 август 2021 08 40

Според полицията, изпълнителката е наранила свой служител, от екипа на Бритни отричат

Снимка: БГНЕС

Щастието на Бритни Спиърс от победата над баща й беше доста кратко, тъй като наскоро се забърка в проблеми с полицията. Според властите на окръг Вентура в Калифорния, изпълнителката е обект на разследване заради инцидент с нейн служител. 

Капитан Ерик Бъсшоу потвърди пред People, че Спиърс е заподозряна за нанасяне на телесна повреда на нейн служител, след като го е ударила по време на скандал. Всичко се е случило в дома на певицата, като от полицията казват, че разследването ще бъде изпратено до офиса на местния прокурор за допълнителна оценка. Бъсшоу споделя, че ударът е бил доста лек и не са били нанесени никакви наранявания. 

Според източник, близък до Спиърс, обаче обвинението е скалъпено и напълно невярно. Той казва, че певицата не е ударила никого, а скандалът е станал между нея и домашна помощница. "Прислугата държеше телефона на Бритни и тя се опита да й го вземе от ръцете", допълва източникът. За момента адвокатът на Спиърс не е коментирал инцидента. 

Ерик Бъсшоу отказа да разкрие повече детайли около инцидента, но обясни, че за престъпно насилие се счита всеки случай, в който има физически контакт между две лица. Според TMZ, скандалът е станал, след като служител на Спиърс е завел кучетата й на ветеринар и тогава е възникнал спор за благосъстоянието на животните. Това обаче не беше потвърдено нито от Бъсшоу, нито от адвоката на певицата. 

Предполагаемият инцидент се случва само няколко дни, след като Джейми Спиърс се отказа от настойничеството над дъщеря си. "Г-н Спиърс е съгласен да се оттегли, когато му дойде времето, но преходът трябва да бъде подреден и да включва разрешаване на въпроси, висящи пред съда", казва адвокатът на Джейми в изявление. Според него, съдът трябва да насърчи всички заинтересовани страни да се срещнат и да разрешат тези висящи въпроси по най-добрия начин за Бритни. 

От месеци Спиърс се опитва да премахне настойничеството на баща си, като го обвинява в тормоз и насилие. Адвокатът й подаде документи с молбата за изключване на Джейми от тази му роля. Според близки, медицинският екип на Бритни е изразил своята подкрепа към премахването на баща й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари