IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Бритни Спиърс в нервен срив заради семейния конфликт

11 август 2021 08 40

Джейми-Лин доказа със собствения си пример, че сълзите не могат да помогнат

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че по-малката сестра на Бритни Спиърс е загубила нервите си поради ситуацията с изпитанията на 39-годишната си кака. 30-годишната Джейми-Лин публикува на два пъти загадъчно аудио в Instagram, в което се чува ясно нейния плач. Междувременно 3-годишната й дъщеря Айви й говори с думите:

„Всичко ще бъде наред, мамо. Определено всичко ще бъде наред".

Вторият път актрисата добави GIF, обясняващ, че звукът в историята е от ключово значение.

Сега Бритни Спиърс се опитва да постигне независимост в съда и да прекрати 13-годишното настойничество от страна на баща й Джейми. 

Певицата се изказа остро срещу всички членове на своето семейство, включително и Джейми-Лин. През юли тя публично освирка по малката си сестра и заяви, че тя въобще не я подкрепя в най-трудния момент. 

Джейми-Лин не отговори на обвиненията, но поиска „мир“ в Instagram. Междувременно Спиърс-старши първо се подигра с актрисата, но след това изтри всичко в социалната мрежа.

Ситуацията ескалира още повече, когато се разкри, че апартаментът на Джейми-Лин във Флорида всъщност е купен с парите на Бритни. Драмата достига своя връх, когато звездата от поредицата "Зоуи 101" случайно публикува снимка, на която съпругът й Джейми Уотсън прелиства лентата на изпълнителката. 

Феновете на Спиърс се обърнаха още повече срещу сестра й, но сълзите на актрисата не поправиха ситуацията - критиките в нейна посока станаха още повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
КРАЙНО ВРЕМЕ БАЩАТА ДАСЕ РАСКАРА ОТ ЖИВОТА И ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар