IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Бритни Спиърс иска отново да я изпрати в психиатрична клиника

10 август 2021 10 30

Според него певицата спряла да пие лекарствата си

Снимка: БГНЕС

Продължава конфликтът между Бритни Спиърс и баща й.  След като певицата успя да получи право да има собствен адвокат, Джейми Спиърс коментира в ново съдебно заседание, че обмисля отново да върне дъщеря си в психиатрична клиника.

Идеята бе породена от съобщението на временния настойник на певицата - Джоди Монтогомъри. Жената се оплакала, че звездата отказвала да приема лекарства и не следвала медицинските съвети.

„Монтгомъри усети, че мис Спиърс е извън контрол“, заяви в съда Джейми. Затова пък самата Джоди отрича думите на Спиърс. Адвокатът на временния настойник каза, че бащата на Бритни погрешно е представил думите им и иска да се възползва от тях.

Преди това Монтгомъри поиска Джейми Спиърс да бъде отстранен от попечителството на дъщеря си. В същото време родителят на певицата смята, че няма основания за отстраняването му: „Съвестно изпълних задълженията на настойник на дъщеря ми без никакви оплаквания в моя посока“.

Как ще завърши тази драма, предстои да видим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари