IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имала ли е Бритни Спиърс трети брак?

20 август 2021 10 50

Ето за кого се съмняват феновете й...

Снимка: БГНЕС

Феновете на Бритни Спиърс разпространяват шокиращи подробности от личния живот на звездата. Те проведоха цяло разследване и сега са сигурни, че през 2012 г. певицата уж се е оженила тайно.

Бритни Спиърс почувства свободата и пусна горещи снимки

Водещите на популярния канал за живота на Бритни Toxic: The Britney Spears Story - Тес Баркър и Бабс Грей - наскоро откриха счетоводен отчет, в който откриха плащане от 9 150 долара от 1 октомври 2012 г. Целта на документа гласи: „консултация за развод“. Баркър и Грей в новия си подкаст твърдят, че таксата е записана като „хонорари за законни настойници“ и е платена на адвокат от семейство Бевърли Хилс на име Александра Лайхтер.

Специалистът по недвижими имоти Остин Бертран, който не е замесен в противоречивия случай на Спиърс, предположи, че плащането за Бритни е за развод. Затова участниците в подкаста предположиха, че Спиърс се е оженила за трети път (след бракове с Джейсън Александър и Кевин Федерлайн). Счита се, че съпруг на звездата е станал 49-годишният Джейсън Травик, с когото двамата са били романтично свързани от 2011 до 2013 година. Според Daily Mail обаче в момента представители на звездата отказват да коментират това.

Първият брак на Бритни се случи през януари 2004 г. Спонтанната сватба се състоя в Лас Вегас. Поп звездата беше омъжена за приятеля си от детството Джейсън Александър, който бе анулиран само след 55 часа. В заявлението за развод се посочва, че Бритни „не е била в състояние да възприема адекватно реалността, като се е съгласила на брака“.

През юли 2004 г. Бритни Спиърс обяви годежа си с танцьора Кевин Федерлайн, два месеца по -късно двойката се ожени, а младоженците официално се регистрираха едва през октомври. Бракът беше разтрогнат три години по -късно. Настойничеството върху синовете, родени в този съюз - Шон и Джейдън - беше разделено по равно от бившите съпрузи, със съдебно решение.

През 2009 г. Бритни започва да се среща със своя агент Джейсън Травик, през 2010 г., за да избегне „конфликт на интереси“, Травик подава оставка. Двойката обяви годежа си през 2011 г. и Джейсън стана един от мениджърите на личните дела на звездата заедно с баща й Джейми Спиърс. Когато двойката обяви раздялата си през 2013 г., Джейсън престана да бъде представител на Бритни. Сега феновете, след като откриха плащанията, изброени за „консултиране при развод“, спекулират, че Спиърс може да се е оженил тайно за Травик през 2012 г.

Сега Бритни има гадже, моделът Сам Асгари, с когото певицата се среща от 2016 г., докато снимаше видеото за Slumber Party. Отдавна се говори, че звездата е нетърпелива да се омъжи за него - преди това беше невъзможно поради попечителството на баща си.

Миналата седмица Джеймс Спиърс обяви, че доброволно се оттегля като настойник на дъщеря си. Може би в близко бъдеще светът ще научи за новия, трети (или е четвърти?) брак на Бритни Спиърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари