IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Бритни Спиърс сам се отказа от попечителството над дъщеря си

14 август 2021 21 00

Неочакван обрат в скандалния случай на поп звездата

Снимка: БГНЕС

След месеци на обществен натиск от страна на феновете на Бритни Спиърс, Джейми Спиърс, бащата на певицата, официално обяви намерението си да се оттегли като неин настойник, включително да се откаже от правото да се разпорежда със собствеността на звездата.

„Няма реална причина за отстраняването на г -н Спиърс от поста. И е много противоречиво дали смяната на настойник в момента е в най -добрия интерес на самата г -жа Спиърс, се казва в съдебния документ, който е на разположение на CNN.

„Въпреки това, въпреки че г -н Спиърс е постоянна цел на неоправдани атаки, той възнамерява да сложи край на обществените борби с дъщеря си. И макар да трябва да оспори неоснователното предложение за незабавното му отстраняване, г -н Спиърс възнамерява да работи със съда и новия адвокат на дъщеря си, за да се подготви за прехвърлянето на всички дела на нов настойник.

Това изявление е направено буквално няколко дни след като съдия Бренда Пени отхвърли молба на адвоката на Бритни Спиърс Матю Розенгарт за отлагане на изслушването по делото от 29 септември до 23 август, за да отстрани баща си от настойническата позиция възможно най -скоро.

„Радваме се, че г -н Спиърс и неговият адвокат днес признаха в изявление, че трябва да бъде уволнен (от позицията си на настойник). Това ще помогне на Бритни. Ние обаче сме разочаровани от продължаващите срамни и осъдителни атаки срещу госпожа Спиърс “, каза Розенгарт пред CNN.

 „Очакваме с нетърпение да продължим да разследваме поведението на г -н Спиърс и други (неговите съучастници) през последните 13 години, когато той получи милиони долари от богатството на дъщеря си. Очаквам с нетърпение да свидетелствам под клетва на г -н Спиърс в близко бъдеще. "

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари