IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Бритни Спиърс реагира остро на публичните й обвинения

30 август 2021 08 40

Той е убеден, че дъщеря му има сериозно психично разстройство

Снимка: БГНЕС

Борбата на Бритни Спиърс за своята независимост от настойничеството с баща й продължи с ново изявление на Джеймс Спиърс. Бащата на поп звездата, който наскоро се съгласи да се откаже от попечителството над 39-годишната певица, подаде нова петиция в съда. В съобщението на Джейми се казва, че хората биха го „похвалили“, ако разберат „силно поверителна“ информация за това колко сериозни са проблемите на дъщеря му.

Джеймс Спиърс твърди, че „психическите проблеми и пристрастяването“ на Бритни са много по -сериозни, отколкото широката общественост знае.

- Ако обществеността знаеше всички факти от личния живот на мис Спиърс, всичките й възходи и падения, борбите й със зависимости и психични проблеми и всички сложности, свързани с настойничеството, те биха похвалили г-н Спиърс,, се казва в молба, подадена до Окръжния съд в Лос Анджелис ... .

"Но обществеността не знае всички факти и няма право да ги знае, така че няма да има публично изкупление за греховете на г -н Спиърс.", се коментира още в документа, състоящ се от 15 страници.

По време на скорошно явяване пред съда, Бритни Спиърс се оплака, че под ръководството на баща си е била принудена да приема стабилизиращи настроението лекарства като литий.

Джеймс твърди, че нейният план за лечение е съгласуван с Джоди Монтгомъри, покойния й психиатър д -р Бенсън, бившия й адвокат Сам Ингъм III и други медицински експерти.

Бащата на Бритни обясни, че основната му роля в лечението на дъщеря му е да плаща сметки, като отбелязва, че Монтгомъри получава 10 000 долара на месец за решаване на този въпрос, но медицинските разходи често „надвишават тази сума“.

Джеймс Спиърс подчерта, че единствената му цел е да „спаси“ дъщеря си, добавяйки: „Няма съмнение, че попечителството ми спаси мис Спиърс от бедствие, подкрепи я, когато тя имаше най -голяма нужда, защити репутацията й и й помогна да се възстанови.“
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари