IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордана Брустър се сгоди

16 септември 2021 10 40

Щастливата новина беше съобщена в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Джордана Брустър се е засилила с висока скорост към олтара!

Във вторник, 14 септември, актрисата от „Бързи и яростни“ обяви, че е сгодена за бизнесмена Мейсън Морфит. Звездата сподели снимка, под която просто написа „ДБ скоро ще стане ДБМ“. Кадърът показва как двамата влюбени се прегръщат на плажа, като Джордана е облечена с бял пуловер, украсен с червени сърца. Феновете веднага забелязаха огромния диамантен пръстен върху ръката ѝ, който сякаш е с кръгла форма и със златна халка.

Мейсън и Джордана създадоха слухове за любов през юли 2020 година, но през повечето време държат връзката си далеч от публичното пространство. За годеж се заговори малко по-рано от официалното потвърждение, когато двойката беше забелязана на разходка из Холивуд. Тогава папараци успяха да заснемат ръката на актрисата, върху която се беше настанил диамантеният пръстен.

Годежът на Джордана идва малко повече от година след официалния ѝ развод с продуцента Андрю Форм, за когото беше омъжена в продължение на 13 години. Двамата имат и две деца – 8-годишния Джулиян и 5-годишния Роан. През юни актрисата говори за проваления си брак пред списание Glamour.

„Вината за раздялата не е в бившия ми съпруг. Той обича работата си. Обича да бъде на снимачната площадка, да пътува. Знаех това от 27 до 32-годишна възраст, но се превърна в проблем, когато децата пораснаха. Исках да имам партньор“, казва Брустър. Решението за развода е било взето в началото на пандемията.

Що се отнася до новата ѝ връзка, Джордана разказва, че с Мейсън са се запознали преди четири години. „Беше сладък и галантен. Малко след това започнахме да се следваме в социалните мрежи. Сърцето ми подскачаше, когато той ми харесваше или коментираше снимка“, признава звездата. Допълва, че още тогава е започнала да си представя бъдещето с него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари