IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Евънс предизвика слухове за нов романс: С коя дама го свързаха?

3 февруари 2022 14 50

Феновете направиха собствено проучване

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че в Холивуд се ражда нова двойка знаменитости. Мрежата активно обсъжда тайния роман на Крис Евънс с португалската актриса Алба Баптиста.

И въпреки че самите актьори не потвърдиха витаещите в пространството слухове, феновете откриха много доказателства, че между тях наистина се заражда връзка.

Причината за тези разговори тръгва от това, че наскоро Алба се абонира за профила на Крис в Instagram. Междувременно самият актьор отдавна следи живота на момичето в социалните мрежи. Но феновете имат друга причина да подозират актьорите в романс.

Някои спекулират, че Евънс и Баптиста са прекарали заедно Нова година в Лос Анджелис. Тази теория се потвърждавала от празничните снимки на актрисата на страницата ѝ в Instagram, направени в задния двор на Крис.

Вярно е, че по-късно момичето реши да изтрие тези фотоси. В същото време Крис бе свързван в афера с друга звезда – Селена Гомес, която бе забелязана да носи негов пуловер.

Тогава Селена и Крис също така не потвърдиха слуховете, но феновете им бяха забелязали, че са имали съвместна поява в студио в Лос Анджелис, както и че са били заедно в ресторант.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари