IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Задава ли се нова двойка в Холивуд – Селена Гомес и Крис Евънс?

12 октомври 2021 08 30

Двамата са засичани все по-често заедно

Снимка: БГНЕС

Изглежда, че в Холивуд се появява нова звездна двойка. Този път погледите са вторачени към Селена Гомес и Крис Евънс. Звездите така и не са потвърдили или отрекли слуховете, но техни фенове вече са открили доказателства, че между двамата наистина са се появили романтични искри.Снимка

Причината за тези разговори беше съвместната поява на Селена Гомес и Крис Евънс в едно и също студио в Лос Анджелис. Двойката е забелязана там на 1 октомври. Няколко дни по-късно феновете имаха друга причина да подозират двамата в главни герои на техен стартирал роман, когато звездите бяха заснети заедно в ресторант.

Освен това наскоро Евънс последва Гомес в Instagram. Има и слухове, че артистите работят заедно по филм, но няма потвърждение за това.
признание на Селена в интервю, че Крис е любимият ѝ актьор, също долива масло в огъня.

Певицата го нарече тогава привлекателен и сладък. Така че е напълно възможно артистите наистина да са свързани с нещо повече от приятелство.

Преди време Крис Евънс заформи шеговита интернет връзка с Лизо, която вълнуваше феновете. Оказа се, че всичко е само на майтап, а дали този път става въпрос за реални чувства, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари