IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес се снима със сестра си в забавно видео

18 август 2021 09 00

Певицата предпочита Snapchat пред TikTok

БГНЕС

Децата са много по-напред от нас с новите технологии и платформи за видеосподеляне. Това показва Селена Гомес,  която добави забавен клип със сестра си, показвайки как се опитва да заснеме двете в огледалото. От него разбираме, че без да иска е изтрила „целия TikTok“

„Ти ме излагаш“, казва в клипа 8-годишната Грейси, която недоумява защо сестра й не може да се справи с платформата. 

Накрая се оказва, че Гомес просто е премахнала клипа, а не всичко в профила си. И това я кара да изтъкне пред по-малката си сестричка, че предпочита Snapchat пред TikTok. 

@selenagomez

Remember snap chat guys

♬ original sound - Selena Gomez

Миналият месец малкото момиченце отново се появи в профила на Селена, участвайки във друго нейно видео. Там двете се караха за това, която е по-хубава. 

@selenagomez

Sisters

♬ original sound - ellie <3

Грейси Тийфи направи своя официален дебют на червения килим през 2019 г., придружавайки Гомес на премиерата на филма „Замръзналото кралство” 2. Тогава и двете носеха еднакви бели рокли с флорални мотиви, съчетани с елеци с пера.

„Искам моята сестра да знае, че е силна, смела и красива. Възпитавам я така, че да знае, че гласът й има значение. Тя ще разбере значението на това да бъдеш лидер и да вдъхновяваш другите“, коментира изпълнителката на „Baila Conmigo“, говорейки за връзката си с момиченцето. 

Освен 8-годишната Грейси, която е от втория брак на майка й, певицата има още една сестра. 6-годишната Виктория е родена от новата връзка на баща й. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари