IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес изненада Бритни Спиърс с подарък

23 юли 2021 08 40

Получателката благодари на колежката си за милия жест

Снимка: Getty Images

Има толкова много хора, които обичат Бритни Спиърс и се надяват тя най-накрая да намери щастието, което търси и свободата, която заслужава. Селена Гомес е една от тях и не крие своето мнение, като дори зарадва колежката си с подарък за летните дни.

В социалните мрежи Бритни сподели снимка на пакета, който е получила от Гомес. В него са включени бански костюм и три продукта от козметичната линия на изпълнителката. Спиърс веднага благодари на колежката си и заяви, че това са едни от любимите ѝ продукти за красота. „Имат и страхотен аромат. Селена, благодаря ти, че ме изненада с този подарък. Нямам търпение да го използвам“, написа Бритни в социалните мрежи.

Селена не закъсня с отговора и се включи в коментарите. „Това много ме радва. Надявам се да харесаш всичко. Обичам те страшно много“, написа тя. Продуктите, които е изпратила, са от новата колекция на Rare Beauty, направена специално за лятото. Те са с по-леки формули, които не запушват порите и не се разтичат от жегата.

Животът на Бритни Спиърс постепенно започва да се подобрява, след като тя постигна малка победа в съда преди няколко седмици. Изпълнителката получи право да назначи собствен адвокат, избран от нея, който да я защитава в борбата срещу баща ѝ и настойничеството му. Спиърс и екипът ѝ искат пълно премахване на хватката на Джейми Спиърс и освобождаване на изпълнителката от всякакви задължения и правила, поставени от него.

Наскоро Бритни избухна към всичките си „фалшиви поддръжници“, които не са били до нея, когато е имала нужда от тях. Тя атакува и членове от семейството си, които сега молят да ѝ бъде дадена свобода, но не са я подкрепили преди време. „Няма нищо по-лошо от това, когато най-близките ти хора не са до теб, когато искаш. Как смеят хората, които най-много обичаш въобще да се изказват... Дали те протегнаха ръка, за да ме вдигнат по онова време???? Как смеете публично да заявявате, че ви пука... Протегнахте ли ми ръка, когато се давех??? Отново... НЕ“, написа тя в социалните мрежи.

Съобщението ѝ беше написано под снимка, която гласеше „Никога не забравяй кой те е игнорирал, когато си имал нужда и кой ти е помогнал преди дори да го помолиш“. Тя не назова хората по имена, но заяви, че те говорят в нейна полза само за да си запазят добрия имидж. Допълни, че те много добре знаят кои са и е по-добре да спрат с фалшивите емоции.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари