IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс с ново бижу на ръката. Сгодена ли е?

20 юли 2021 17 50

Фенове смятат, че Сам Асгари ѝ е предложил брак

БГНЕС

Последните няколко месеца бяха доста тежки за Бритни Спиърс. Продължавайки съдебната битка с баща ѝ, свързана с нейното попечителство, както и с излизането на документалния филм за живота ѝ, певицата се разочарова за пореден път от най-близките за нея хора. Останаха ѝ много малко, на които наистина може да разчита – двамата ѝ сина, както и Сам Асгари – мъжът, който продължава да е неотлъчно до нея.

Миналия месец изпълнителката призна пред съда, че заради това, че някой друг продължава да взима решения за живота ѝ, тя не е успяла да сключи брак със своя любим, с когото излиза още от 2016 г. Освен това тя изтъкна, че много искала да роди още едно дете, но в момента обстоятелствата не позволяват това.

Наскоро папараци уловиха 39-годишната звезда из улиците на Лос Анджелис, като от снимките може да заключим, че най-вероятно тя иска да промени сегашното си положение и скоро да стане г-жа Асгари. На тях се вижда, че на една от ръцете си, точно където се носи годежен пръстен, тя има ново бижу. Според феновете ѝ, то е доказателство, че 27-годишният Сам наистина я обича и иска да продължи живота си с нея.

Докато си поръчва кафе от „Starbucks“ певицата подава лявата ръка към служителя и на нея проблясва пръстенът, който е с голям диамант.

„Той ѝ е предложил“, „Това определено е годежен пръстен“, пишат последователи на социалните мрежи по повод кадрите.

Макар Спиърс още да не е коментирала получила ли е годежен пръстен, на една от снимките си със Сам в планината, го нарича „татенце“, което кара последователите ѝ да мислят, че двамата обмислят сериозно да сключат брак и се борят за това да имат наследник.

Само преди ден певицата бе категорична, че няма да рестартира певческата си кариера, докато баща ѝ продължава да ѝ е попечител:

„Няма да се изявявам на сцени, докато баща ми се занимава с това какво обличам, казвам, правя или мисля“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари