IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Танц на победата: Бритни Спиърс празнува малката си победа в съда

20 юли 2021 10 50

Певицата вече има право на собствен адвокат

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс продължава да се бори да се освободи от опеката на своя баща Джейми. Стана ясно, че 39-годишната певица все пак е успяла да мине една крачка напред, а именно това е с разрешаването да ползва собствен, а не служебен адвокат.

Така тя може да избере експерт, който да подкрепя нейните интереси в съда и тя възлага на това големи надежди.

Звездата отпразнува своята малка, но много важна победа в Instagram, публикувайки видео на конна езда и епично акробатично загряване на живописно място.

„Работим, момчета... работим! Благодарна съм и благословена! Благодаря на всички мои фенове, които ме подкрепиха... Нямате представа какво означава това за мен! Бог да ви благослови!“, написа Бритни, добавяйки хаштага #FreeBritney, който се превърна в основния символ на движението за свободата на певицата.

В коментарите Спиърс беше подкрепена от многобройни фенове. Гаджето ѝ Сам Асгари също не можеше да остане настрана: „Интернет е на път да експлодира. #FreedomBritney. „ Ариана Гранде също поздрави колежката си: „Всички толкова те обичат и подкрепят!“, написа тя, а по-рано Мадона също се застъпи за колежката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари