IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Плажно парти и 29 свещички за Селена Гомес

29 юли 2021 08 40

Актрисата на крачка от голямото 30

Снимка: Getty Images

Като дете винаги съм мечтала рожденият ми ден да е през лятото. Тогава можех да поканя приятелите си на някой басейн или пък да отпразнувам деня направо на морето. Със студени напитки в ръка и игри във водата, това ми звучеше като перфектното парти, но така и не се случи, поради простата причина, че не съм се родила през лятото.

Селена Гомес обаче няма подобни проблеми, тъй като се ражда на 22 юли 1992 година. Тази година актрисата и изпълнителка реши да сбъдне мечтата на почти всяко хлапе и да си направи плажно парти за рождения ден. Заобиколена от най-близките си приятелки, Гомес е организирала барбекю в задния си двор, където има на разположение и басейн. „Беше много интимно събиране, но тя беше много развълнувана да събере всички и да отпразнува навършването на 29 години“, казва източник пред Е!News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Той допълва, че всички гости са се забавлявали и са скачали заедно в басейна, пускали са се по големите пързалки, наети от Селена и са забравили за пандемията и изолацията. „Имаше балони, играчки за басейна и декор в розово и бяло, върху който беше изписано „29, Селена изглеждаш невероятно“ и „Честит рожден ден, Селена“. Приятелките ѝ са изпели „Честит рожден ден“, след което са похапнали от вкусната торта, направена специално за изпълнителката.

На селфи, публикувано в Instagram, Селена позира заедно с приятелките си Пейдж Рийд и Тереса Мари Мингус. „Благодаря за всичката любов, която ми изпратихте днес. Вие сте невероятни“, написа тя към феновете си. След като отбеляза още една обиколка около Слънцето, Селена се подготвя за новата глава от живота си. В момента тя работи по нова музика и се занимава активно с актьорството.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige (@paigeyreed)

Следващият проект, в който можем да я видим, е Only Murders in the Building, който излиза на 31 август по Hulu.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари