IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тримата заедно: Принс, Парис и Бланкет Джексън с рядка обща изява

4 февруари 2022 10 50

И трите деца на покойния Майкъл Джексън присъстваха на събитие в негова чест

Getty Images

Getty Images

Принс Джаксън и Парис Джаксън присъстваха на откриването на „MJ: The Michael Jackson Musical“ в чест на покойния им баща. Мюзикълът ще бъде изпълняван в Ню Йорк и по-точно на сцената на „Театър Нийл Саймън“.

Двете по-големи деца на Краля на попа – Принс и Парис минаха по червения килим на събитието, което се състоя във вторник. Шоуто на Бродуей празнува уникалната кариера на Майкъл Джексън. Братът и сестрата позираха пред плакат, изобразяващ логото на мюзикъла. 24-годишният Принс се появи в сив костюм, докато 23-годишната Парис беше избрала червена рокля с флорални мотиви.

Въпреки че по-малкият им брат Бланкет е решил да не позира за официалните снимки, той също е пристигнал в Ню Йорк за събитието. Парис също така позира и с братовчед си Ти Джей Джексън, син на Тито Джексън (брат на Майкъл и член на оригиналния състав на групата „Jackson 5“).

Мюзикълът пренася публиката в творческия процес на кариерата на Джексън, изобразявайки певеца как репетира за своето турне „Dangerous Tour“ от 1992 г. Представлението включва 25 от най-големите хитове на звездата, като е режисиран и хореографиран от носителя на награда „Тони“ Кристофър Уилдън.

Най-голямото дете на Майкъл – Принс дойде да гледа мюзикъла предварително още през декември. Тогава източник, присъствал в театъра, сподели пред списание People, че той е изразил хвалебствията си за работата, която почита кариерата на баща му.

Източникът добави: „Принс беше много, много сладък. Той непрекъснато повтаряше „Уау“ и говореше колко много харесва шоуто и неговата енергия – беше очарован и от логото“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари