IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън: Папараците са причина за параноята ми

17 юни 2021 10 50

Дъщерята на Майкъл Джексън е преследвана още от малка

Снимка: БГНЕС

Детството на звездните наследници не е толкова бляскаво, колкото изглежда. Да, със сигурност малчуганите получават почти всичко, за което си мечтаят, но славата си има и своите негативни страни. Още от малки децата на звездите са преследвани от папараците и към тях постоянно са насочени фотоапарати с ужасни светкавици. Това не е никак лесно за приемане и поради тази причина все повече известни личности крият наследниците си колкото се може по-дълго време.

Парис Джексън много добре знае какво е да бъдеш преследван от тълпа фотографи, които ще направят всичко възможно, за да те снимат. Дъщерята на Майкъл Джексън постоянно беше на турнета с баща си, който я караше да носи маска на публични места, за да защити личното ѝ пространство. Въпреки опитите на Краля на попа, Парис не е успяла да опази психичното си здраве.

23-годишната моделка седна срещу Уилоу Смит, за да ѝ разкаже какво е да бъдеш дете на най-известния изпълнител по онова време „Получавах халюцинации, в които виждах как към мен са насочени хиляди камери и постоянно ме снимат. Оттам се появи и параноята, заради която тръгнах на терапия“, признава Парис. Тя допълва, че се е стряскала дори от шумоленето на боклука, защото си е мислела, че в контейнера се крие папарак.

През последните години Джексън е успяла да поеме контрол на живота си, но споделя, че задължава хората, които ѝ идват на гости, да подписват документи, в които се задължават да не разказват какво се е случило в дома й. И въпреки че Парис обича да крие личния си живот, тя е доста откровена относно романтичните си взаимоотношения и сексуалността си. Признава, че е имала проблеми със семейството си, когато е признала, че харесва мъже и жени. Зад нея единствено са застанали братята ѝ Майкъл Джексън-младши и Принс Джексън II.

„Те винаги са били моята скала. Не са много хората, които могат да кажат, че имат такива братя като тях“, гордее се Парис. Тя допълва, че Принс дори се присъединил към група в училище, която учи хората как по-лесно да сформират връзки с представителите на общности с различна сексуална ориентация.

Не за първи път Парис говори за трудното си детство. Пред Наоми Кембъл тя си спомня как е ходила на турнета по целия свят заедно с баща си, отбелязвайки че има смесени чувства относно това време. „Беше доста трудно. Успяхме да опитаме от всичко бляскаво, но в същото време ставахме свидетели и на тъжни сцени в страни от Третия свят“, признава Джексън. Тя разкрива, че Майкъл е правил всичко възможно, за да осигури перфектен живот на децата си, в който да не им липсва абсолютно нищо.

През 2012 година моделката споделя пред Опра Уинфри, че като малка не разбирала защо трябва да носи маска, но сега всичко ѝ се изяснява. „Така имахме нормално детство, защото когато бяхме навън без него, никой не ни разпознаваше“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари