IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия роди момиченце!

11 февруари 2022 15 00

Бебето е кръстено на съпруга на звездата

Istock

Istock

Попфолк звездата Емилия роди втората си дъщеря! Певицата и половинката ѝ споделиха снимка в Instagram, направена по време на бременността ѝ, но под кадъра има дата „10 февруари 2022“, която очевидно е датата на раждане на бебето. Освен това звездата е споменала и името на новороденото, което е Жоржина (на англ. Georgina).

Очевидно дъщерята на двойката е кръстена на съпруга на Емилия, който се казва Жорж Башур. Преди около месец двамата за първи път споделиха, че очакват общо дете, като пуснаха в социалните мрежи интимни снимки от своя професионална фотосесия, акцентираща на бременността на блондинката.

Емилия и Жорж са получили купища поздравителни коментари за раждането на бебето, най-вече от нейни колежки като Джена, Десислава, Преслава и др., както и от много фенове.

Емилия вече има две деца от брака си с бизнесмена Коко Динев – дъщеря ѝ Мира скоро навърши 5 години, а синът ѝ Иван е на 13 години. Жорж пък има една дъщеря тийнейджърка, която се казва София и с която певицата е в отлични отношения.

Преди близо 3 години звездата и мъжът ѝ претърпяха тежък пътен инцидент, при който загина неговият 19-годишен син Феди Башур.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари