IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Охладня ли страстта между Кание Уест и Джулия Фокс?

16 февруари 2022 10 50

Двамата трудно поддържат любов от разстояние

Снимка: Getty Images

Отвън връзката на Кание Уест и Джулия Фокс изглежда перфектна. Но като че ли нещата между тях не вървят гладко. Според вътрешен източник за влюбените е трудно да държат чувствата си и да са на разстояние.

„Кание и Джулия имат собствен натоварен живот. Тя живее в Ню Йорк, а той в Лос Анджелис. Разстоянието усложнява нещата. Те все още поддържат връзка и ще се виждат, когато могат. Джулия наистина харесва много Кание. Но честно казано, струва си да се отбележи, че те са се отдалечили малко един от друг“, каза източник пред People.

Трябва да кажа, че самият рапър подхранва подобни слухове. Онзи ден той публикува кадър, показващ съпругата му Ким Кардашян с общите им деца.

В надписа към публикацията Кание се обърна към Бог с молба за събиране на семейството им.

Струва си да се отбележи, че по-рано феновете обвиниха Кание и Джулия в PR роман, тъй като се съмняваха в искреността на чувствата им. Близки до двойката дори заявиха, че Уест и Фокс имат по-скоро отворена връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари