IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова в компанията на чаровен мъж на Супербоул

16 февруари 2022 14 30

Влюбена ли е актрисата?

БГНЕС

БГНЕС

През последните няколко дни много хора в САЩ са на вълна Супербоул. Финалът на американското футболно първенство бе гледан от много известни личности, които не пропуснаха да се отбележат от грандиозното спортно събитие. Сред тях бе и Мария Бакалова, която у нас не е споделяла кой е любимият ѝ отбор, но на трибуните викаше за „ЛА Рамс“.

Актрисата пусна селфи в Instagram, на което позира насред препълнените с хора трибуни. И за да не се различава от останалите, тя е облечена с тениска и шапка, свързана с грандиозното спортно мероприятие.

След като получи критики за това, че не вика за правилния отбор, по-прозорливи фенове откриха, че тя е била придружавана от чаровен мъж.

Макар да се е щракнала сама, Пейтън Гъли, който ѝ правел компания, е споделил снимка с нея. А там тя го е обгърнала сърдечно с ръка.

Предполага се, че мъжът, който е адвокат по професия, е нещо повече от приятел на актрисата, която има номинация за наградата „Оскар“. Именно неговата ръка тя държи в кратко видео, качено малко преди началото на мача.

За Пейтън Гъли се знае, че е на 33 години. Преди да завърши правоп в Станфордския университет, е работел като учител по математика. Освен това се интересува от музика, свири на китара и пише детски песнички. Като адвокат е известен с работата си за сестрите Кардашян/ Дженър. 

Междувременно, най-вероятно далеч от Мария, Нина Добрев също е сред зрителите на живо на Супербоул. Но вместо с гаджето си, тя се забавляваше с приятелката си Джулиан Хъф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари