IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Най-лесното ДА“: Шампионката Симон Байлс се сгоди

17 февруари 2022 11 00

Тя и годеникът ѝ Джонатан Оуенс са заедно от 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Симон Байлс може и да не прекара много добра Олимпиада през 2021 година, но в сърцето на Джонатан Оуенс винаги ще бъде шампион.

Златната медалистка сподели в социалните мрежи, че вече е сгодена за 26-годишния си приятел. Байлс публикува серия от снимки в Instagram, на които се вижда как Оуенс е паднал на едно коляно в беседка в Хюстън, Тексас. Гимнастичката носи черна минирокля, а бъдещият младоженец е облечен в сив костюм. Тя също така сподели и видео, на което показа овалния си диамантен пръстен, който включва и диамантена лента.

„Най-лесното ДА! Нямам търпение да прекарам вечността с теб, ти си всичко, за което съм мечтала и повече! Да се оженим, годенико!“, написа Байлс под кадрите. В своя публикация Оуенс написа „Събудих се тази сутрин с годеница“ и допълни, че Симон не е имала никаква представа за предложението.

Симон и Джонатан потвърдиха връзката си през август 2020 година, споделяйки серия от снимки в социалните мрежи. Феновете обаче заподозряха за романтичните им отношения няколко седмици по-рано, когато гимнастичката поздрави Оуенс за рождения му ден в своите истории в Instagram.

През 2021 година двойката отпразнува първата си годишнина заедно, но не успяха да бъдат на едно и също място, тъй като Байлс по това време беше в Токио заради Олимпиадата. Въпреки това гимнастичката намери време да почете повода с публикация в социалните мрежи.

Двамата са едни от най-големите си поддръжници, като Симон винаги е на футболните мачове на годеника си, а той я подкрепя по време на състезанията ѝ в зала. Когато Байлс започна да страда от „извивки“ – дезориентиращо състояние, което кара атлетите да губят пространствена ориентация и излага безопасността им на риск по време на състезание, и беше принудена да се оттегли от множество дисциплини на Олимпиадата в Токио, Оуенс сподели подкрепата си в Instagram.

„Ще съм винаги до теб, скъпа. Твоите сила и кураж са несравними и ти ме вдъхновяваш с всеки изминал ден. Винаги ще бъдеш моят шампион и никога не го забравяй. Обичам те страшно много и нямам търпение да се върнеш у дома, за да мога да видя отново тази красива усмивка. Винаги ще бъда тук“, написа той в социалните мрежи.

Говорейки пред списание People през август миналата година, Байлс сподели за любовта и уважението между нея и Оуенс. Тя заяви, че е било много вълнуващо да гледа и да подкрепя приятеля си по време на футболните му мачове. „Обичам да го гледам, защото той има невероятна страст. Работи много усилено, за да покаже най-доброто от себе си на терена“, казва гимнастичката.

Малко преди началото на летните олимпийски игри в Токио, Симон заяви, че Оуенс винаги я е подкрепял и това се усеща от километри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари