IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майка за пример – Кейт Хъдсън поощри сина си в Instagram

19 февруари 2022 18 00

Тийнейджърът потвърди, че е обвързан за първи път

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Хъдсън е горда майка на три деца. Най-често сме свикнали да я виждаме в компанията на малката ѝ дъщеричка Рани Роуз, но актрисата има и две по-големи момчета. И наскоро едно от тях показа, че вече е истински мъж, което накара звездата да напише емоционален пост в Instagram.

18-годишният Райдър, чийто баща е Крис Робинсън – бившият мъж на холивудската звезда, обяви публично, че е обвързан. Той качи снимка в социалната мрежа, на която целува своята приятелка, а неговата известна майка не може да повярва как лети времето.

„Сладкиши“, написа тя към кадъра на момчето.

Макар най-големият син на Хъдсън да не отбелязва с име своята приятелка, всички знаят коя е тя – най-малката дъщеря на американския комик, режисьор, продуцент и сценарист Джъд Апатоу. Тя се казва Айрис и е на 19 години. За разлика от Райдър, тя все още не е обявила публично за техните отношения.

„Изглежда, че си отгледала красив млад мъж, ти си толкова невероятна майка!!!“, коментира фен.

По-рано Кейт разкрива в интервю пред InStyle, че първородният ѝ син е много добро момче и двамата са много близки.

„Бях наистина млада, на 23 години, когато имах Райдър. Така че връзката ни винаги е била малко необичайна. Искам да кажа, ние сме близки и аз съм неговата майка“, казва тя. Но добавя, че освен да го възпита добре, тя се е държала с него като приятелка, заради което са изградили толкова силна връзка помежду си.

Райдър, който помага много на майка си с отглеждането на неговата по-малка сестра, прилича в лице на неговия баща, с когото актрисата се разделя през 2007 г. Той е в приятелски отношения с Дани Фуджикава – бащата на Рани Роуз.

Кейт Хъдсън не крие, че децата ѝ са от трима различни мъже. „Най-високите очаквания, които си поставям, винаги са свързани с децата ми и семейството. Иначе оставям нещата да си вървят по своя път, работя здраво и се надявам на най-доброто“, признава тя, обяснявайки, че държи момчетата и дъщеричката ѝ да са близки със своите бащи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари