IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линда Еванджелиста сподели първата снимка на своето обезобразено тяло

17 февруари 2022 14 30

Супермоделът разказва тъжната си история пред списание People

БГНЕС

БГНЕС

Супермоделът от 90-те години Линда Еванджелиста сподели първите снимки на своето „брутално обезобразено“ тяло пред списание People. Красавицата разказва в ексклузивното интервю своята тъжна история за това как след процедура по замразяване на мазнините, която си направила преди шест години, всъщност тялото ѝ се е деформирало до неузнаваемост и то трайно.

Някога Линда беше една от най-сниманите жени в света, а днес живее в уединение от почти пет години. 56-годишната бивша манекенка е един от супермоделите от поколението на Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Кристи Търлингтън, Клаудия Шифър, Хелена Кристенсен и др., но докато всички нейни колежки са си все така стройни и продължават да получават работни ангажименти, то Еванджелиста изглежда драстично различна.

Метаморфозата ѝ започва преди 6 години, когато тя решава да се подложи на неинвазивната процедура CoolSculpting в кабинета на известен дерматолог. Това се случва през лятото на 2015 г., но последствията са ужасни и до днес. Въпросната процедура се счита за алтернатива на липосукцията, но при Линда ефектът е бил обратен – вместо да се втали, тя натрупала мазнини на неочаквани места по тялото си.

В рамките на три месеца след процедурата Еванджелиста започнала да забелязва изпъкналости по брадичката, бедрата и областта на сутиена. Същите области, които тя е искала да свие, внезапно са нараснали и са се втвърдили.

„Опитах се да ги поправя сама, започнах да спазвам диета и да тренирам повече. Стигнах до момент, в който изобщо не се хранех. Мислех, че губя ума си“, спомня си тя.

Днес Линда споделя, че се „страхува и срамува“ да се сблъска със свой познат на улицата и затова почти не излиза. „Не мога повече да живея така и да се крия вечно“, признава тя. „Просто не мога повече да живея в тази болка. Готова съм най-накрая да говоря.“ Култовата синеока брюнетка обяснява, че е диагностицирана с пароксална адипозна хиперплаза (ПАХ) през юни 2016 г. Тя получава диагнозата, след като отива на лекар, защото забелязва въпросните издутини в областите на тялото си, които се предполага, че е трябвало да се свият с CoolSculpting.

„Лекарят ми каза, че никаква диета и никакъв вид спорт никога няма да могат да поправят тялото ми“, обяснява Линда. По-малко от един процент от пациентите, които опитват CoolSculpting, се борят с този рядък страничен ефект, пише списание People. Представител на CoolSculpting уверява медията, че страничните ефекти от процедурата, са „добре документирани в информацията за CoolSculpting, предоставена на пациентите“.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Gery ( преди 2 години )
Тъжно е, че това наричаме обезобразено. Тя просто вече не е на същата възраст. Има много хора, които не са прибягвали до помощ и имат такива лица.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар