IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс призна, че лицето ѝ изглежда странно заради козметичните интервенции

24 февруари 2022 11 00

Актрисата смята да спре да си слага инжекции с ботокс

Getty Images

Getty Images

Кортни Кокс призна в ново, откровено интервю за вестник The Sunday Times, че е осъзнала, че лицето ѝ изглежда наистина странно, след инжекциите с ботокс. 57-годишната звезда от сериала „Приятели“ сподели, че съжалява, че е прекалила с някои разкрасителни интервенции, които е направила на лицето си в името на вечната младост. Кортни сподели, че причината, поради която досега се е стремяла да изглежда по-млада от възрастта си, е че семейството ѝ, било много „ориентирано към външния вид“.

Актрисата, която има 17-годишна дъщеря Коко от брака си с Дейвид Аркет, сподели съжалението си, че е направила някои неща по лицето си през годините, тъй като към днешна дата би искала да изглежда по-естествено. Тя каза: „Имаше един период, когато си казвах „О, променям се. Изглеждам по-възрастна“ и се опитвах да гоня тази вечна младост в продължение на години. Не осъзнавах, че всъщност изглеждам наистина странно от инжекциите с филъри и това сковаване на лицето ми. Вече не бих го направила.“

Кокс, чиято героиня Моника Гелър е култова за няколко поколения, каза още, че понякога се чуди дали да публикува свое селфи в Instagram от „фазата на инжекциите с ботокс“ до актуално, как изглежда сега, но засега не го е направила. Самата тя е осъзнала, че е прекалила с козметичните процедури, когато си е направила тази ретроспекция. Кортни добавя: „По едно време хората бяха започнали да говорят за мен, че не приличам на себе си и тогава осъзнах, че това е лудост и че трябва да спра.“

По време на интервюто Кортни говори и за предстоящия си 60-ти рожден ден, казвайки че „още не може да повярва“, че почти е достигнала тази възраст.

Въпреки че остават още няколко години дотогава, тя казва: „Няма нищо лошо в това да си на 60, но винаги съм се чувствала по-млада от възрастта си.“

 

 

Брюнетката винаги е излизала с по-млади мъже от нея. От осем години тя е обвързана с ирландския китарист на групата Snow Patrol Джони Макдейд, който е с 12 години по-млад от нея, а бившият ѝ съпруг – Дейвид Аркет беше със седем. Освен това тя има много близки приятели, които са в 30-те си години, като например британската попзвезда Ед Шийрън.

Докато ситкома „Приятели“ продължава да е хит 20 години след разцвета си, то наскоро Кортни се завърна на големия екран в римейк на хита „Писък“ заедно с бившия си мъж и с актрисата Нив Кембъл.

Освен това Кортни се завърна към телевизията с новия комедиен сериал на ужасите Shining Vale. В него тя играе ролята на Пат, еротична писателка, бореща се с депресията, която напуска Ню Йорк за ново начало в Кънектикът, заедно със съпруга си и двете си деца.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
С всички модерни козметични процедури и операции пък изглеждат стари, но и смешни и някак е тъжно. Едва 3-4% от жените наистина изглеждат добре и то само, когато е много премерено, но и структурата на лицето позволява. По-голямата част са трагедия.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар