IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Кортни Кокс запя като Адел

10 август 2021 08 40

Коко Аркет демонстрира сериозен музикален талант

БГНЕС

Кортни Кокс и дъщеря й Коко изпълниха един от хитовете на Адел, като актрисата свиреше на пиано, а талантливата й наследница беше на микрофона. 
От видеото в Instagram акаунта на Кортни се вижда, че нейната и на актьора Дейвид Аркет щерка има голям певчески талант и от сега прави заявка за кариера на музикалната сцена.

17-годишната Коко изпя кавър на парчето на британската попзвезда „Chasing Pavements“.

„Обичам гласа на моята Коко“, написа 57-годишната звезда от сериала „Приятели“ в социалната мрежа, хвалейки се със своето единствено дете.  

Във въпросното видео, което показва талантливите майка и дъщеря, акомпанира на китара и музикантът Джоел Тейлър.

Гордата Кортни пък за пореден път демонстрира своите умения на пианото.

Това не е първият път, в който Кокс споделя вокалните възможности на дъщеря си в социалните мрежи. Двете наскоро отбелязаха Деня на майката с кавър на песен на Тейлър Суифт.

Миналата година пък дуото майка-дъщеря направи красиво изпълнение на "Anyone" на Деми Ловато.

Както повечето тийнейджъри, Коко се е нуждаела от доста убеждения, за да се появи във видеото с майка си. "Когато имаш тийнейджър, едва успяваш да го видиш, да не говорим да го убедиш за нещо такова. Костваше ми доста преговори. Убедих я да направим видеото като й обещах, че ще я пусна на парти", сподели миналата година Кортни. 

Интересното е, че Кокс отдавна се е обградила с музиканти в личния си живот и това личи и по развитието на музикалния талант на дъщеря й. От години нейният най-добър приятел е британският певец Ед Шиърън, а гаджето на Кортни е ирландският музикант Джони Макдейд. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари